Macskabútor a cicák örömére

Macskabútor verhetetlen áron

Macskabútor a cicák örömére
Macskabútor a cicák örömére

A papagájnak kalitkája van, a kutyának háza, éppen ezért a cicákról sem szabad megfeledkezni. A macskabútor minden tekintetben a cicusoknak lett kitalálva. A több szintnek köszönhetőn elég magasnak számít ahhoz, hogy gyakorolják a fára mászást.

A legtöbb modellt egyaránt használhatják felnőtt macskák és kiscicák is. A macskabútor kényelmes pihenőhelyként is jól szolgál, de nem utolsósorban játszó alkalmatosságnak is megfelel, a plüss felületeknek és a változatosan elhelyezett kuckóknak köszönhetően.

A nagyobb változatokat, akár egyszerre több macska is igénybe veheti, mivel kellően stabilak ahhoz, hogy ne boruljanak fel. A barna különböző árnyalatai, illetve a bézs igazán vonzóvá teszik a macskabútor minden változatát. Szinte biztosan minden környezetben jól fog mutatni.

Érdemes távolabb elhelyezni a törékeny tárgyaktól, mert így a cicák nem fognak leverni semmit a nagy játék közepette. Egy egyszerű macskabútor elég ahhoz, hogy teljesen elterelje a figyelmüket a lakásban található többi berendezési tárgyról, amelyek ezután biztonságban lesznek az éles karmoktól.