Megbízható internet szolgáltatás vállalatoknak fix díjért

internet szolgáltatás vállalatoknak
internet szolgáltatás vállalatoknak

A modern üzleti világban már egyetlen cég sem engedheti meg magának, hogy ne legyen fent a világhálón és ne rendelkezzen webes kapcsolattal. Az Invitel által kínált, korlátlan letöltéssel és feltöltéssel rendelkező internet szolgáltatás vállalatoknak egy nagyon népszerű csomag. Megbízhatóságot, gyorsaságot nyújt és havi fix díjért cserébe vehető igénybe. Az ADSL modem mellé wifi-s lehetőség is jár, így vezeték nélküli internetet is tudunk használni.
Az internet szolgáltatás vállalatoknak különféle kiegészítőkkel együtt vehető igénybe. Az Invitel vírusirtó programot biztosít az előfizetők számára. Összesen tíz darab inviteles email címet is a felhasználók rendelkezésére bocsátanak. Az előfizetés tartalmazza a domain regisztrációját és annak karbantartását is.
Nagyszerű ez az internet szolgáltatás vállalatoknak, melynek a részleteit a honlapra belépve ismerhetjük meg alaposabban.
Ha szeretné, hogy cégénél gyors és megbízható internet legyen elérhető áron, akkor mindenképpen lépjen be az invitel.hu oldalra!