A meleg garantált az elektromos hősugárzó használatával

Elektromos hősugárzó

Legyen szó építkezésről, fedeles lovardáról, uszodáról vagy bármilyen beltéri, nem szellőző helyiség fűtéséről, webshopunk professzionális megoldást kínál Önnek! A példátlan minőségű elektromos hősugárzó, a TEH 100 áramlásoptimalizált, ami a meleg levegőt akár 15 m hosszú szigetelt csövön keresztül biztosítani tudja.

Sokoldalú felhasználhatóságát egy különleges acéllemez konstrukció adja, amit kívülről egy ellenálló lakkréteg borít, védve azt az időjárástól és egyéb viszontagságoktól. 4 fokozatú teljesítményszabályozója biztosítja a megfelelő hőmérsékletet. A fókuszált levegőáramlással képes felfűteni akár 1440 m3 területet is egyetlen óra alatt, elérhetővé téve így a nagyobb terek gyors felmelegítését.

Az elektromos hősugárzó egyedi kialakítása az egymásra rakhatóság, ami lehetővé teszi a könnyű és praktikus szállítást, tárolást. A levegőt a ventilátor 130 Pa légnyomással képes eljuttatni a fűteni kívánt helyiségbe. Az elektromos hősugárzó olcsó és praktikus megoldás bármilyen munkaterületen, egészen 38 C fokig.