Minőségi anyagból készült pólók

Minőségi Gildan póló munkaruha különféle színekben

Minőségi anyagból készült pólók
Minőségi anyagból készült pólók

Évek óta nagy divat, hogy a vállalkozások munkaruhát biztosítanak az alkalmazottaknak. Itt nem a védőruhára kell gondolni, amit a munkavédelmi előírások megkövetelnek, hanem azokra a felsőruházatokra, nadrágokra, kötényekre, amelyekkel a cég arculatához lehet igazodni.

A Gildan póló munkaruha tökéletesen megállja a helyét mindenhol. Terepen dolgozó csapatoknak, ügyfelekkel kapcsolatot tartó személyeknek egyaránt jó választás.

Érdemes azt is kiemelni, hogy a Gildan póló munkaruha nemcsak egységességet ad, hanem rettentően jó minőséget is. Az anyaga rendszerint 100%-ban pamut, aminek jó nedvszívó képessége, kényelme és szellőzése sokaknak ismert.

Maga a márka jó árat és kiváló minőséget biztosít a vásárlóknak. Webáruházunkban is számos modell kapható a Gildan póló munkaruha terén, legyen szó akár női, akár férfi vonalvezetésű darabokról. Kereknyakú és galléros pólók egyaránt megrendelhetőek, a kívánt színben és méretben. Gépi hímzéssel egyedivé tudjuk tenni őket, ebben az esetben árengedményt is nyújtunk.