rúdfa

Mire való a rúdfa?

rúdfa
Rúdfa

A házunk köré húzott kerítés esztétikája jelentősen befolyásolja az összképet, továbbá annak alapanyaga is rendkívül lényeges. Aki a természetes anyagokat részesíti előnyben, annak a rúdfa felhasználásával készült térelválasztó lesz az igazi választás. Érdekes kialakítás alkotható meg ennek az alapanyagnak az alkalmazásával, valódi kuriózum hozható létre. Mindenki az elképzelésének, fantáziájának megfelelő módon alakíthatja a rúdfa kerítést, ami gátolja a belátást és tompítja a kívülről érkező zajhatást.

Több méretben kapható ez a termék a belatasgatlo.hu webáruházban. Ha térelválasztóhoz szeretne anyagot vásárolni, akkor érdemes ebbe az online boltba látogatnia. Lehetőség van így különböző hosszúságok és magasságok kialakítására, akár egy szakaszon belül is. Bár ez a kerítéselem fémre is rögzíthető, az igazi hangulatukat kizárólag faoszlopokra történő felhelyezéssel érhetjük el. A rúdfa használatával könnyen megépíthető az ízlésünknek tetsző egyedi kerítés, aminek csodájára járnak majd a szomszédok.

Sűrűn alkalmazott termék a műanyag nádszövet

Nagyon sok ház van, amelyiknek átlátható a kerítése, ami zavaró az ott lakóknak, hiszen senki sem szeretné, ha mások néznék, miközben a medencében lubickol vagy napozik a kertben, udvaron. Nem is kell elviselni ezt a bosszúságot, ugyanis a műanyag nádszövet meggátolja a belátást, tehát kimondottan hasznos ebből a célból. Ha ezt helyezi fel a kerítésre, garantáltan többé nem fogják illetéktelen, kíváncsi pillantások zavarni a birodalmában.

Az említett webshop termékpalettája tartalmazza ezt a hasznos anyagot is, például a Plasticane ovális műnád igazán jó választás. Sok remek tulajdonsággal rendelkezik a műanyag nádszövet, masszív, időjárás- és viharálló, megbízható belátás elleni védelmet ad. Persze a kerítésen kívül, alkalmas erkélyek, teraszok, rácsos tartók takarására is. Zöld és bambusz színben kapható, tehát azt választhatjuk, amelyik a legjobban illik a házunk színéhez. A műanyag nádszövet valóban esztétikus megoldást nyújt, ráadásul nagyon könnyen felszerelhető.