Mitől ennyire megnyerő a Popcorn médialejátszó?

Popcorn médialejátszó
Popcorn médialejátszó

Az otthoni filmnézés roppant nívós rendszerekkel, eszközökkel oldható meg manapság, ami miatt elérhető a hihetetlenül egyedülálló képminőség és hangeffekt. Például a Popcorn médialejátszó ismert gyártója nem feledkezett meg azokról az érdeklődőkről, kliensekről, akik még nem digitális TV-re csatlakoztatnák ezt a berendezést, ezért az eszközön megtalálható a kompozit videokimenet is.

Az igen egyedi 3,5 mm-es jack-csatlakozón keresztül, a mellékelt RCA-kábellel sztereó analóg hangot és analóg kompozit videojelet is képes garantálni a kellék. Sőt, a speciális digitális koax hangkimenet kábel az RCA csatlakozóján kap helyet. Ez úgy érhető el, hogy a tulajdonos a beállításoknál átvált az analóg hang helyett a koax típusra. Ez már pontosan így történt a régebbi, TV-101 modellnél is.

A Popcorn médialejátszó hazánkban is számtalan helyről megvásárolható. Azonban akiknek fontos a magas minőség és a jutányos ár is, mindenképp a www.itcapital.hu weboldal mellett döntenek. Itt ezenkívül kaphatóak egyéb hálózati, számítástechnikai eszközök is.