Varázslatos kollekció

Mitől ilyen népszerűek az Enzoani menyasszonyi ruhák?

Ha igazán különleges menyasszonyi ruhát keres a nagy napra, akkor jó helyen jár! Az Enzoani márka különlegessége Önt is le fogja venni a lábáról. Az Enzoani ruhák nemzetközi szinten is gyorsan közkedveltté váltak egyedi stílusuknak köszönhetően. A világ egyik legdrágább kollekciójaként tartják nyilván, ugyanis mindenegyes darab kizárólag kézzel készül. A márka kreatív igazgatója, Kang Chung KA C Lin különösen kifinomult érzékkel, maximális érzékenységgel tervezi meg mindazt, amit a londoni divatiskola tanítványaként sajátított el. Kreativitása a legmagasabb minőséget képviselő anyagok és kiegészítők harmóniájában, leheletfinom vonalvezetésekben bújik meg, ugyanakkor magával hozza a kínai tradicionális esküvői ruhák hangsúlyos jegyeit.

Fantasztikus látásmódjának és kifinomult stílusának köszönhetően, az Enzoani valóban luxus lett. Az összes neves szakmai elismerést, díjat megszerezte és mára már Európában is ismertté váltak a különféle változatok. Az Enzoani igyekszik minden testalkathoz készíteni megfelelő esküvői viseletet.

Szalonunkban a meglévő daraboknál a tüll, igazgyöngyök, kristályok és selyem mellett, olyan páratlanul szép csipkékkel találkozhat, mint például a francia, a chantilly vagy a légcsipke. Jellemzően hosszú az uszály vagy szoknyarész, amiből szintén nem sajnálják az első osztályú textíliákat. Az Enzoani kollekció során használt anyagok esése eleve drámai hatást keltenek, a ruhát viselő nő magasztossá, elérhetetlenné válik. Némelyik modell a letisztultságot képviseli, ugyanakkor a ruha felső része képes olyan szinten hangsúlyos maradni, hogy az összkép nem veszít a szépségéből.

Kellő diszkrécióval emeli ki a női vonalakat, ugyanakkor arra törekszik, hogy a mennyasszony bájos maradjon. A Blue by Enzoani, valamint a Beautiful by Enzoani szintén a nagy márkához tartoznak, csupán sokkal fiatalosabb és üdébb stílust próbálnak megteremteni. Színek terén kevés árnylattal dolgozik a márka, a törtfehér mellett csupán ekrü és latte árnyalat kapható. A ruhák tökéletessége nem követel meg további kiegészítőket. Felejtse el a fátyolt, kesztyűt, kistáskát, ernyőt és egyéb olyan kiegészítőt, ami csorbítja a ruha luxusminőségét!