hair transplant

Mitől lesz kiváló a hair transplant eredménye?

hair transplant
Hair transplant

Amire a leginkább figyelnie kell annak, aki a hajbeültetésről szeretne több információt gyűjteni, hogy a megfelelő hajnövekedéshez elengedhetetlen a graftok maximálisan épsége a kivételkor és a beültetéskor egyaránt. Ellenkező esetben a hair transplant nem zárul jó eredménnyel és a páciens nem lesz elégedett azzal, amit a műtét után tapasztal majd.

Az orvosok tisztában vannak azzal, hogy a hajszálak feldolgozása alatt az átmetszés miatt a sérült graftokból egyáltalán nem vagy csak nagyon gyenge, nem kielégítő hajnövekedés várható. Persze, ha az ember még a legfelkészültebb és tapasztaltabb orvos mellett is dönt, a hair transplant során bizonyos technikai veszteségeket akkor sem lehet elkerülni.

Nyilván, ha ez kismértékű, például pár százalékos, akkor ez nem fogja befolyásolni a beavatkozás sikerességét. A jó minőségű hair transplant kérhető a www.hair-transplant-clinic.co.uk weboldalon megtalálható klinikától is. Itt az átmetszési, vagy ahogy az orvosok mondják, transzekciós arány mindig 5% alatti. Ezáltal a hair transplant sikeressége be van biztosítva, aminek örülni fog a páciens.