Molett alkalmi szoknya több méretben

Molett alkalmi szoknya, minden korosztálynak
Molett alkalmi szoknya, minden korosztálynak

A különböző szoknyák nem csak nőiesek, de trendiek is. A molett alkalmi szoknya kollekció a gretamolettalkalmiruha.hu webáruházban egyre csak szélesedik, főleg hosszú szoknyák rendelhetőek meg innen.

A kétrétegű szoknyák 2015-ben nagyon népszerűek, hiszen mindennapi és alkalmi használatra is kiválóak. Nagyszerűen viselheti esküvőn, céges vacsorákon, különböző partykon. Rendeljen a weboldalról bátran, az összes ruházati cikk minősége prémium, minden darabot külföldi gyártóktól szerzi be a vállalat.

Három molett alkalmi szoknya közül választhat, melyek közül kettő fekete és az egyik tört fehér, fekete csipkékkel. Mindhárom darab rendkívül elegáns és most jó áron meg is rendelhető. Lépjen fel a weboldalra, nézelődjön és ha kiválasztotta a megvásárolni kívánt ruhadarabot, tegye bele a kosárba.

A Gréta Molett Alkalmi Ruha 2-4 munkanapon belül kiszállítja a termékeket. Ha esetleg a méret mégsem találna, küldje nyugodtan vissza és kicserélik a jó méretre. A molett alkalmi szoknya 44-től 50-es méretig megvásárolható.