Muanyag raklap

Műanyag raklap előrendelhető formában

Muanyag raklap
Műanyag raklap

Egy kisebb vagy nagyobb üzletet üzemeltet? Akkor biztosan sok időt szokott tölteni a megrendelt termékek rakodásával. A pakolás mindjárt könnyebb lesz a műanyag raklap segítségével. A shop.zalapack.hu weboldalon tud sort keríteni a vásárlásra. Kérjen minél hamarabb ajánlatot, hiszen jelenleg csak előrendelésre nyílik lehetőség!

Ez azt jelenti, hogy kissé hosszabb időbe telhet, amíg megérkezik a kiválasztott, műanyag raklap. A honlapon található adatok szerint, 800×1200 milliméteres mérettel kell kalkulálnia.

A magasság 150 milliméter, ezért ezt is vegye figyelembe a szállításnál! Összesen 9 darab lábon áll a műanyag raklap, tehát biztosan nem fog billegni. A stabilitásán túl, előnyt jelent még a strapabírósága, hiszen nagy teherbírással rendelkezik.

Akár évtizedeken át is használhatja, ha vigyáz rá. A műanyag raklap mellett, fából készült modelleket is vásárolhat a webáruházból. Az utóbbiakból automatikusan tud rendelni, hiszen készleten vannak. Az árak figyelembe vételével döntse el, hogy Önnek melyik megoldás lenne a megfelelőbb!