munkavédelmi sisak

Munkavédelmi sisak CE minősítéssel

munkavédelmi sisak
Munkavédelmi sisak

Szeretne olyan védősisakot rendelni, ami CE minősítést kapott? Olyan munkavédelmi sisak érdekli, aminek mérete állítható és tartalmaz izzadságszalagot is? Ha igen, akkor webáruházunk kínálatát érdemes szemügyre vennie, hiszen itt rengeteg modell, típus közül választhatja ki a legjobbakat.

Célszerű olyat választani, ami szellőzőnyílásokat is tartalmaz, hogy a nagy melegben se legyen gond a viselésük. Legtöbbjük nagy sűrűségű polipropilén sisakhéjjal készül és akár 7 évig viselhető. Természetesen vannak olyan egyszerűbb munkavédelmi sisakok is, amelyek a minimális előírásoknak tesznek eleget, így azok ára versenyképes tud maradni. Cégünk oldalán olyan munkavédelmi sisak beszerzése is egyszerű, ami standard méretű rögzítési pontokkal rendelkezik, vagy ami védőszemüveggel együtt kerül ki a gyártósorról.

Színek terén is bő a választék, így ha ugyanaz a típus kerül megvásárlásra a több munkaterületen dolgozó munkásoknak, akkor színben meg lehet különböztetni a részlegeket a védőfelszerelések alapján.