Mutatósabb a járgány az angel eyes karika kiegészítővel

Angel eyes karika
Angel eyes karika

Vannak bizonyos autós tartozékok, amelyek az esztétikai imázs biztosítását szolgálják, de nem minden autón mutatnak elegánsan és megnyerően. Az angel eyes karika is ilyen kellék, aminek megvan az előnye és a hátránya is.

Például egy BMW-ben sokkal több az esztétikai előny, hiszen maga a kocsi is jól néz ki. A pozitívumok közé tartozik, és ezt rengeteg szakértő alátámasztja, hogy ennek a terméknek köszönhetően jobban lehet látni, és profibb hatékonyságot biztosít, mint a gyári fajta, tehát a xenon.

Azt sem szabad elfelejteni, hogy szebb, mint a gyári, és a felszereléssel külön van az index, tehát ha koccanás történik, lehet egyenként cserélni ezt. Ha valaki a xenonos felszerelés mellett dönt, akkor biztos lehet benne, hogy a végeredmény nem lesz vakító az ellenkező sávban közlekedőknek.

Az angel eyes karika talán egyik kiemelkedő hátránya, hogy párásodik, és emiatt ilyen tekintetben többet kell vele foglalkozni. Illetve az már kevésbé fontos, hogy az index elálló lesz, ami sokakat zavarhat.