Ne hagyja ki az akciós tv előfizetés lehetőségét!

TV előfizetés akciós áron
TV előfizetés akciós áron

Ha az Invitelt választottuk, kedvünkre kapcsolgathatunk ide-oda a tévécsatornák között. Mindez azért van, mert igencsak széles választékkal rendelkező csomagokra fizethetünk be. A tévé előfizetés akciós áron érhető el. Két csomag közül tudunk választani.

A Kolibri S az alapcsomag, ami 37 tévé- és rádiócsatornát foglal magába. Aki esetleg nem elégedne meg ennyivel és többet szeretne, annak tökéletesen megfelel a Kolibri M ajánlat, ami 81 tévé- és rádiócsatornát tartalmaz.

Mindkét tv előfizetés csomag esetében lehetőségünkben áll a havi díjat interneten kifizetni, ez pedig azért kedvező, mert így kevesebbet kell költeni, mintha személyesen, az Invitel irodájába mennénk be.

Tulajdonképpen így minden sokkal gyorsabban történik, a szolgáltatónak nem kell bajlódnia azzal, hogy minden felhasználónak kinyomtassa és elpostázza a számlát, helyette e-mail-ben értesít. A környezetet is óvja. Nekünk pedig nem szükséges minden hónapban fáradoznunk, ugyanis kényelmesen, otthonról, a számítógépről átutalhatjuk a tv előfizetés díját.