Olcsó nyári gumi széles választékban

Olcsó nyári gumi
Olcsó nyári gumi

A gumiabroncsok legfontosabb tulajdonsága a tapadás. Ha a fékezés során vagy útközben nem a megfelelő tapadással rendelkezik, gyorsan veszélyes helyzetekbe kerülhet a gépkocsi. Az olcsó nyári gumi tapadása határozottan nagyon jó, amikor új, azonban az idő múlásával, a kopás miatt ez a tulajdonsága rohamosan romlik.

A gumi tapadását két fontos tényező befolyásolja. Az első az abroncs anyaga, amit minden gyártó egyedien alakíthat ki. A második meghatározó tényező az abroncs bordázata. Minél mélyebb a bordázat, annál jobb a tapadás, de a bordázat geometriai kialakítása is számit.

A két centiméternél kisebb bordázat már nem elegendő a biztonságos vezetéshez, tehát az ilyen gumik cserére szorulnak. Az olcsó nyári gumi gyorsan kopik, ezért csak pár ezer kilométer használatára érdemes választani, de mindenképp jobb, mint egy használt abroncs. Ha megbízható gumiboltra van szüksége, bátran válassza az autogumivasarlas.hu honlapot! A gumibolt nyári és téli gumik bő választékával várja! A nyári gumi akció keretén belül, verhetetlen árakra számíthat az olcsó nyári gumi kategóriában is.