Otthonunk szelleműző tárgyai

A lakásban fellelhető szelleműző tárgyak
A lakásban fellelhető szelleműző tárgyak

Úgy érezzük, hogy mindig üldöz a balszerencse? Kapcsolatunkban is sok a veszekedés vagy éppen nem tudunk senkivel sem elmenni egy randevúra? Lehet, hogy nem is mi magunk vagyunk ezeknek az okozója, hanem az otthonunkban lévő olyan tárgyak, amelyekről nem is tudtuk, hogy balszerencsét hozhatnak. A feng shui elméleteibe betekintve, könnyedén meg tudunk szabadulni a sok rossztól, hiszen vannak olyan növények, tárgyak, amelyek igazi szelleműzőként hatnak. Ha kaktuszt tartunk otthon, akkor attól azonnal meg kell válni, hiszen dekoratívnak nagyon szép, de szúrós tüskéi eltávolítják az otthonunk melegségét.

 

Egyéb éles, szúrós tárgyakat is érdemes használat után a fiókba tenni, hogy ne legyenek szem előtt. A szerelemben szerencsésebbek lehetünk, ha elpakoljuk a lakásban lévő plüssöket, játékokat. Ezek mind a gyermeki énünket elevenítik fel és ellensúlyozzák a szenvedélyességünket. Amennyiben az ex fényképe ott van a szobába, attól is minél előbb meg kell válni, hiszen ha az mindig szem előtt van, akkor az egész életünkben elkísér és nem fog más a helyére lépni.

 

Ha túlzsúfoltnak ítéljük meg lakásunkat, akkor érdemes egy pár dologtól megszabadulni. A zsúfoltság ugyanis igencsak blokkolja a jó energiák áramlását. A márványból készült tárgyakat, kiegészítőket is érdemes mellőzni, hiszen hidegséget sugallnak. Ha valami eltörik, legyen szó pohárról, tányérról vagy egy vázáról, akkor attól azonnal meg kell válni, ki kell dobni. A törött, sérült tárgyak negatív energiával töltik meg az otthonunkat.