Pénztárcát kímélő kristály fülbevaló

A kristály fülbevaló igazán szép
A kristály fülbevaló igazán szép

A hölgyek nemcsak az ékszerek színével képesek kifejezni egyediségüket, hanem a textúrájával és anyagaival is. Egy kristály fülbevaló viselője mást sugall a társadalom felé, mint például egy fröccsentett műanyag ékszert viselő nő, mindannak ellenére, hogy az előbbi színe nem illik tökéletesen a ruházathoz, míg a másiké igen.

A kristály fülbevaló ad egy olyan csillogást az összeállításhoz, így egy olyan hatást is, amit más fülbevaló nem tudna megadni. A fény törése a kristályokon egyfajta varázslattal tölti be az egész ékszert, ezért elég nehéz bármilyen más anyaggal utánozni ezt. Természetesen kivételek ezen drágakövek alól is vannak, mivel azok is hasonlóképp csiszolhatóak, viszont árban többszörösei lehetnek a kristálynak és a legtöbb színe nem változtatható meg.

Ezért is, az átlagos keresettel rendelkezők, hogyha ragyogással szeretnék megtölteni az ékszeres szekrényüket, akkor inkább a kristály fülbevaló felé fordulnak, mint a drágaköves ékszerek felé. Így megtehetik azt is, hogy a legtöbb viseletükhöz illesztenek egy-egy kristály fülbevalót, amire mindig számíthatnak, ha a megjelenésük kifogástalan kell legyen.