A polisztirol golyó felhasználásának a területei

Polisztirol golyó

Sokan úgy jellemzik a termék kinézetét, mintha egy vagy sok szétmorzsolt hungarocell táblát látnának ömlesztve egy zsákban. A polisztirol golyó elsődleges alkalmazási területe a babzsákok feltöltése. Pozitívuma a babzsákok esetében, hogy a kis gyöngyök, a méretüknek hála, kényelmesen felveszik a test alakját.

A méretükből kifolyólag, kisebb mértékben tömörödnek, ezért valószínűleg a későbbiekben újra kell tölteni majd. Ezen kívül persze használják még más területeken is. Könnyű beton adalékként, valamint csomagoláshoz, bútorok kitöltő anyagaként és dekorációs célra is alkalmazható. Megrendelhető a webáruházakból is, viszont fontos tudni, hogy milyen mennyiségre van szüksége.

Előfordul azonban, hogy többet rendel, ilyenkor sem kell aggódnia, csak nyugodtan tegye félre utántöltés céljából, de fel is használhatja a törékeny dolgok védelmére csomagoláskor. A polisztirol golyó eredetileg hőszigetelésre szolgált az építőiparban, szóval biztosan fel tudja majd használni, ha esetleg megmarad egy kevés.