Precíz mérés az infra hőmérővel

Infra hőmérő
Infra hőmérő

Szellőző, klíma és főleg a fűtőberendezések működése illetve karbantartása alatt, mindenképpen meg kell állapítanunk azok hőmérsékletét azért, hogy biztosan tudjuk, az adott berendezés kellőképpen betölti a funkcióját. Gyakran azonban az ilyen berendezések túl magasan vannak, ezért ilyen esetben elengedhetetlen az infra hőmérő.

Ezzel a készülékkel több méter távolságból is precíz méréseket végezhetünk anélkül, hogy különösebb erőfeszítéseket kellene megtennünk vagy magas helyekre kellene felmásznunk. A továbbfejlesztett technológiájának köszönhetően, az infra hőmérő már riasztási funkcióval is rendelkezik.

Ennek eredményeképpen egyénileg beállíthatjuk a felső illetve az alsó riasztási értékhatárt. Amennyiben egy mérés értéke kívül esik az általunk megszabott értékhatáron, a készülék hang- és fényjelzéssel azonnal figyelmeztet bennünket. Az infra hőmérő adatgyűjtő rendszere lehetővé teszi 100 mérés adatainak a feljegyzését és az elmentését egyaránt. Még inkább megkönnyíti a használatát az a tény, hogy most már egy számítógéphez csatlakoztatva is lehet üzemeltetni.