A reklámtoll és a cég arculatának kapcsolata

ÖKO reklámtoll
ÖKO reklámtoll

A szóróajándékokat mindig nagyon körültekintően kell kiválasztani, hiszen az, hogy esetleg nem váltják be a hozzájuk fűzött reményeinket és a beléjük fektetett pénz nem térül meg, csak a kisebb baj. Ugyanis egy reklámtoll negatív képet is festhet a cégről, és így többet árthatunk vele, mintha egyáltalán nem is foglalkoztunk volna a népszerűsítéssel.

Nagyon fontos, hogy megjelenésben, designban passzoljon a vállalkozásunk arculatához, hiszen aki nem ismeri a szolgáltatásainkat, termékeinket, ez alapján fog számunkra jó vagy rossz következtetéseket levonni. Ugyanakkor a régi ügyfelek szemében is nagyot zuhanhatunk, ha egy környezettudatosság mellett kampányoló cég lévén, nem figyelünk olyan részletre oda, mint a reklámtoll alapanyaga.

Hiszen a reklámtoll is készülhet újrahasznosított anyagokból, és lehet ezáltal környezetkímélő, így ezt is muszáj figyelembe venni a döntés meghozatala során. Amennyiben profi kezekre bízná ezt a lényegi kérdést, akkor keresse fel a www.reklamajandekemblemazas.hu csapatát, akik ÖKO ajándék ötletekkel is tudnak szolgálni.