Részletesen a kerékpár webáruházról

Kerékpár webáruház
Kerékpár webáruház

A bicikli még ma is óriási népszerűségnek örvend és ezen használati eszközöknek a gyártásával nagyon sok márka foglalkozik. A kerékpár webáruház óriási választékkal rendelkezik, azonban nemcsak bicikliket árul, hanem alkatrészeket és egyéb tartozékokat is. Az oldalról való rendeléshez szükséges a regisztráció, amit érvényesíteni kell, azonban ha Ön csak nézelődni szeretne, akkor azt természetesen mindenféle kötelezettség nélkül megteheti.

A kerékpár webáruház regisztráció teljesen ingyenes, erre pedig azért van szükség, hogy a vásárlás teljes egészében gondtalanul működjön és ne történjenek hamis rendelések, csínytevések. Amikor valaki megrendel valamilyen terméket, akkor egy megerősítő e-mail érkezik a postafiókba, amiben minden rendelési információ megtalálható, ezt azért érdemes megnézni, hogy a rendelés teljes egészében azokat a termékeket tartalmazza, amelyeket a vevő belerakott a virtuális kosárba.

A kerékpár webáruház keretein belül működik a házhozszállítás is, aminek a várható időtartama 2-10 napot is igénybe vehet. A regisztrálás során érdemes pontosan azokat az adatokat megadni, amelyek a szállításhoz szükségesek, mivel ha ezek esetlegesen hiányosak vagy hibásak, akkor a megrendelés napokat is késhet, mert ilyen esetekben szükség van a kapcsolatfelvételre.

A kerékpár webáruház által rendelt termékeket a Magyar Posta vagy MPL futárszolgálat kézbesítheti. Mindkét esetben a rendelt termék átvételekor a csomag tartalmát érdemes ellenőrizni, mivel ha elfelejtené ezt, akkor a webshop nem tud reklamálni a futárcégnél. A kerékpár webáruház nem teljesen új kartondobozban küldi termékeit, ennek ellenében az áru biztosan az lesz, amit Ön megrendelt.

A szállítási költség 0 és 5 000 Ft között 1 000 Ft-ba, 5 001- 24 999Ft között 500 Ft-ba kerül, de ha 25 000 Ft összeg felett rendel, akkor a szállítás ingyenes, továbbá a kézbesítés kizárólag belföldre történik. A kerékpár webáruház honlapról rendelt termékeket utánvétel esetén készpénzben lehet kifizetni, azonban ha személyes veszi át, akkor bankkártyával is fizethet.