A szénarács rövid bemutatása

Szénarács választás

Az állatok etetéséhez mindenképp szükség van erre a kellékre. A szénarács zöld és szálas takarmány elhelyezésére higiénikus és célszerű megoldás. Alapmérete 2000 mm hosszúságú, viszont kérhető ettől hosszabb kivitelben is.

Nagyon praktikus, mivel a fogyó eledelt folyamatosan tudja pótolni úgy, hogy közben az állatok esznek. Különböző formában és méretben érhető el, így a jószág méretéhez megfelelőt választhatja ki. Horgonyzott kivitelben készül és kármentő tepsivel vagy anélkül is kapható. A szénarács falra szerelhető típusban is elérhető. Nagyon könnyű a rögzítési módja. Megelőzheti, hogy az állatok maguk alá húzzák a takarmányt. Masszív anyagból készül és igazán strapabíró.

Egyetlen ember kényelmesen fel tudja tölteni a rakodógép segítsége nélkül. Nem kell rá odafigyelni, vagyis nem igényel karbantartást, tehát időtállónak is nevezhető. A szénarács vásárlás egyszerűen megtörténhet az interneten keresztül. A termékről rövid leírást olvashat a fényképes bemutatás mellett, így könnyebben fog tudni választani.