Tárolására alkalmas a fiókos komód

Fiókos komód
Fiókos komód

Manapság többségében a minimalista stílus az uralkodó. Ez a skandináv bútorokkal jött divatba, hiszen erre a letisztult formák a jellemzőek. Ez az egyszerűség a jellemző a jelenleg kapható fiókos komód modelljeink többségére.

Ez a praktikus bútordarab sok mindent befogad, hiszen éppen erre készült. A kisebb-nagyobb fiókok szimmetrikus, olykor aszimmetrikus kialakítása határozza meg a fiókos komód esztétikáját. Különféle borítással kapható, így illeszthető a többi szekrényhez vagy az ülőgarnitúrához.

Sokan kedvelik ezt a bútordarabot, hiszen a lakás különböző részeibe beilleszthető és igen funkcionális. A felső része is kihasználható, akár dísztárgyak, de a mindennapi élet használati tárgyainak tárolására is. A kulcsok, telefonok, táskák, vagy épp a laptop is állhat rajta, így nem tévesztjük szem elől.

Amikor az ember indul valahová vagy éppen megérkezik, a fiókos komód teteje fontos állomása a tárgyaknak. Sokan az előszobában is ezt tartják, különösen akkor, ha az elég tágas, vagyis a praktikussága megkérdőjelezhetetlen.