Társasjáték rendelés kiszállításának a feltételei

Társasjáték rendelés
Társasjáték rendelés

A Társasjáték Mánia weboldalán olyan társasjátékokat találhat, amelyek egy unalmas délutánt igazi kalanddá varázsolhatnak. A társasjáték rendelés igazán egyszerűen és követhetően történik ezen az oldalon. A különböző kategóriák segítségével kiszűrheti, illetve kiválaszthatja azokat a társasjátékokat, amelyek érdeklik Önt.

Ezt követően a kosárba helyezi azokat és egy rövid regisztráció után, máris kezdődhet a megrendelés anyagi része. A társasjátékokért több módon is fizethet. Fizethet banki átutalással, amire a kosár tartalmának megerősítésekor kerül sor, vagy utánvétellel, ami abból áll, hogy a futárszolgálatnak fizet közvetlenül, készpénzzel a csomag átvételekor.

A társasjáték rendelés kiszállításának az árai attól függően változnak, hogy milyen súllyal rendelkezik a termék. A legtöbb gyorspostai szolgálatnál ez az ár viszonylag egységes, ha nem halad meg egy bizonyos súlyt, vagyis 890 Ft. Viszont, ha a társasjáték rendelés meghaladja a 12.000 Ft értéket, akkor a kiszállítást a Társasjáték Mánia állja Ön helyett.