Technológiai újítások a Yokohama v905 téli gumi gyártása során

Yokohama v905 téli gumi újabb modelljei
Yokohama v905 téli gumi újabb modelljei

A Yokohama gumiabroncsokat gyártó vállalat igen remek terméket alkotott, ami nemcsak kényelmessé, de biztonságossá is teszi a vezetést a téli időszakban. A Yokohama v905 téli gumi a legújabb fejlesztése a cégnek, aminek az előállítása során rengeteg újítást vezettek be annak érdekében, hogy minél ellenállóbb, de ugyanakkor minden körülmény között helytálló abroncsot dobjanak piacra.

A Yokohama v905 téli gumi több mint harminc különböző méretben vásárolható meg, az autogumiplaza.hu weboldalon található internetes áruházban.

Így mindenki könnyen megtalálhatja a személygépjárműre illő, kiváló téli gumit. Főleg közép- és felsőkategóriás gépjárműre tervezték ezt a konstrukciót, de városi terepjáróra is található megfelelő abroncs ebből a típusból. Megnövelték a kapaszkodó felületek számát, ezzel a jeges, csúszós utakon is jobb tapadást ér el a gumiabroncs.

Az egyedi mintázat pedig lehetővé teszi a vízelvezetést, így elkerülhető a vízen való csúszása az autónak. A Yokohama v905 téli gumi gazdaságos megoldásnak számít, mert nemcsak a hosszú futásidő jellemzi, hanem az alacsony gördülési ellenállásnak köszönhetően, az üzemanyag fogyasztás is alacsony marad.