Jura kávégép

Teljesen automata Jura kávégépek

Jura kávégép
Jura kávégép

Hazánkban az otthoni kávéfőzők széles választékban kaphatóak és nemcsak a funkcionalitásukban, hanem az árúkban is jelentősen különböznek egymástól. Az olcsó professzionális modellek minimális funkcióval rendelkeznek, őrölt kávéval működnek és a tejet manuálisan habosítják. A Jura kávégép a népes családoknak lett kifejlesztve, ahol sok élénkítő folyadékot fogyasztanak.

Automatikus üzemmódban működik és beépített kávédarálóval, meg cappuccino készítővel van felszerelve. A készülék árát befolyásolja a teljesítménye. Minél magasabb ez a mutató, annál gyorsabban megy végbe a főzési folyamat. Az erősebb Jura kávégépek költsége azonban magasabb lesz.

A modern és csúcstechnológiás kávéfőzők nagyon csendesen működnek, a zajelnyelő szerkezet és egyéb tényezők miatt. A közvetlen kávéfőzés és beépített cappuccino készítő mellett, a készülékek automatikus tisztító rendszerrel, a csészék melegítésének lehetőségével, érintésvezérléssel és egyéb hasznos funkciókkal is rendelkeznek. A Jura kávégép 1-2 gomb megnyomása után elkészíti a tökéletes feketét.