Tematikus szabaduló szoba Budapest gyerekeknek

Szabaduló szoba Budapest gyerekeknek

A Mindquest csapatától gyakran érdeklődnek a szülők azzal kapcsolatban, hogy a csemetéiknek vajon melyik szabadulós játék lenne a leginkább megfelelő. A weboldalon ötféle opció közül lehet választani.

Az őserdei szörny megfékezéséről szóló szabaduló szoba Budapest gyerekeknek jó választás. A pokolgépes szoba viszont nem igazán a kicsiknek való, hiszen itt egy hidegháborús történetbe csöppennek a szereplők. A gyémántrablós történet is szokott tetszeni a csemetéknek.

A kisfiúk odáig vannak a Portál és a Mátrix foglyai nevű küldetésekért, hiszen itt a mesterséges intelligencia ellen kell küzdeniük. A szabaduló szoba Budapest gyerekeknek csak akkor próbálható ki, ha a kicsikkel együtt bemegy a helyiségbe legalább egy felnőtt. Erre azért van szükség, mert nehezebb feladatokkal is találkozhatnak a csapattagok.

A játékhoz időpontot kell foglalni. Ehhez fel kell hívni a +3620-3548778 telefonszámot vagy az interneten ki kell tölteni az űrlapot. A szabaduló szoba Budapest gyerekeknek kipróbálása hatalmas élményt fog jelenteni.