Titokzatos hatást kelt az ametiszt kő

Ametiszt kő
Ametiszt kő

Ha féldrágakövekről van szó, nagyon sokan nem csak kedvelik őket, de megvan közülük a kedvencük, amelyet kiegészítő formájában gyakran viselnek. Az áll hozzájuk a legközelebb, amelyik a leginkább illik a saját személyiségükhöz. Az ametiszt kő szintén nagyon népszerű kvarcféle, ezt részben a színének is köszönheti. A lila árnyalatot a kő vastartalma adja. Az ametiszt többféle változatban is elterjedt.

Ezek közül a legértékesebbek a tiszta, mély lila színű, zárvány nélküli kövek, de az ásvány tömörebb változata is gyönyörű látványt nyújt. Még kifinomultabb az összhatás, ha az ametisztet egyénileg, kézzel fűzött karkötőként, fülbevalóként vagy nyakláncként viselik. Az ametiszt kőből készült kiegészítők rendkívül elegáns és titokzatos hatást keltenek.

Az Ékszercsodák újonnan nyílt webáruházában számtalanféle kiegészítőből válogathatnak az igényes, különlegességeket kedvelő hölgyek. Az ametiszt kőből álló ékszerekkel egy nyakék és egy fülbevaló vagy fülbevaló és karkötő kombinációjával még harmonikusabb hatás érhető el.