mély zuhanytálca 80x80

Több lehetőséget biztosít a mély zuhanytálca 80×80

Sokan döntenek úgy, hogy az átlagosnál nagyobb űrtartalmú tálcát választanak a zuhanyzóba. Számukra tökéletes megoldásként szolgál a mély zuhanytálca 80×80 centiméteres kivitele. Ez a modell ideális a kisebb belső terekbe is, amelyeket a tulajdonosok úgy szeretnének kialakítani, hogy kényelmesek és funkcionálisak legyenek.

A mély zuhanytálca 80×80 változata sokkal több lehetőséget kínál, mivel a sekély társaival ellentétben lehetővé teszi a részleges elmerülést is. Ezt különösen a gyermekek értékelik, akiknek a mély zuhanytálca nagyon kényelmes és biztonságos körülményeket biztosít az önálló fürdéshez.

Az ilyen termék szögletes és sarok kialakításban is elérhető, így könnyedén igazodik a fürdőszoba jellegéhez és stílusához. A webshopunkban ezek a modellek ráadásul bordázott aljjal is kaphatóak, ami növeli a fürdés biztonságát és csökkenti a csúszásveszélyt.

Az ülőkével felszerelt mély zuhanytálca 80×80 cm kivitelben pedig nemcsak ülőhelyet biztosít, hanem további polcként is használható a kozmetikumoknak.