Tökéletes kiegészítők az ezüst gyűrűk révén

Ezüst gyűrűk
Ezüst gyűrűk

Sokszor mindenféle koncepció nélkül aggatunk magunkra kiegészítőket, mert érezzük, hogy szükség lenne rájuk, de arra már nem szánunk időt, hogy a megfelelőt válasszuk ki, így egyáltalán nem használjuk ki azt a lehetőséget, ami bennük rejlik. Különböző stílusú ezüst gyűrűk csücsülnek az ujjainkon, holott ha csak egyet viselnénk vagy egymáshoz passzolókat, akkor sokkal jobb lenne a hatás.

Az ezüst gyűrűk rengeteg potenciált rejtegetnek, csak élni kellene velük. Alkalomadtán akár az öt, hat darab egyidejű hordása is lehet tökéletes választás, de vannak esetek, amikor egy visszafogott vagy egy extravagáns példány az, ami a várt hatást érheti el.

Sőt, ezüst gyűrűk nyugodtan kombinálhatók más nemesfém ékszerekkel, valamint bizsukkal is, csak meg kell találni egy közös vonalat, ami alapján egymás mellé illeszthetők. Hiszen az ezüst, igaz, hogy egy értékes fém, ugyanakkor nagyon is jól kombinálható, akár fémmel vagy a szépen kivitelezett műanyaggal is, így érdemes energiát fektetni a szettek összeválogatásába, mert az ezüst gyűrűk és egyéb kiegészítők együtt érdekes kompozíciókat alkothatnak.