A kényelem mindenek felett

U alakú ülőgarnitúra a tágas helyiségekbe

A kényelem mindenek felett
A kényelem mindenek felett

Kényelmes és praktikus, a nappali központjának számít. Az U alakú ülőgarnitúra hamar mindenki kedvencévé fog válni az olyan lakásokban, ahol elég tágas a nappali és ahol sokan sürögnek-forognak nap mint nap. Kiváló a családi mozizáshoz és biztosan akad hely mindenkinek, hogyha hétvégén látogatóba érkeznek a vendégek.

Az U alakú ülőgarnitúra formáját tekintve ideális a beszélgetésekhez, hiszen közelebb hozza az embereket. Reggelente élvezetes egy ilyen bútordarabon fogyasztani a kávét, délután a teát. De egy fárasztó nap utáni heverészéshez is tökéletesen alkalmas.

Az U alakú ülőgarnitúra bizonyos modelljei állítható kar- és fejtámlákkal vannak ellátva, így még inkább fokozva a kényelemérzetet. Kizárólag a tágas helyiségekben ajánlott ez a fajta bútordarab, hiszen elég nagynak számít az egyszerű kanapéhoz képest.

Az anyagát tekintve választhatunk a bőr U alakú ülőgarnitúrából, de bőven akad olyan is, amelyik másfajta borítással van ellátva. A színek szintén változatos kompozíciókban jelennek minden modell esetében.