Vajon mit lehet kezdeni egy szalvétával?

Szalvéta
Szalvéta

Sokaknak eszébe sem jut egy szalvéta láttán, hogy az adott dolognak a segítségével gyönyörű művészeti alkotásokat lehetne létrehozni. Pedig a helyzet az, hogy szinte bármit fel lehet használni a megálmodott művek elkészítése érdekében, ami alól a szalvéta sem jelent kivételt.

A re-kreativ.hu oldalon megvehető termékek igazán impozánsak, ezért várhatóan mindenki talál majd közöttük olyan termékeket, amelyeket szívesen felhasználna mondjuk a dekupázshoz. Ez egy olyan technika, ahol szalvétára és lakkra van szükség, bizonyos felületek díszítésére.

Az egyszerűsége miatt, rengetegen érdeklődnek a látványos módszer iránt, éppen ezért a honlapon van egy videó, ami a szalvéta változatos felhasználásával foglalkozik. Mivel a technika alkalmazása gyorsan elsajátítható, ezért akár a gyermekek is kivehetik a részüket az alkotásból,

hiszen a nagyobbak már rendelkeznek azzal a precizitással, amire szükség lesz a művészkedéshez. Ennek tükrében, akár már az óvodáskorú kicsiket is be lehet vonni a tárggyal való munkába, mert a csemetéknek biztosan tetszeni fog ez a dolog.