Válassza a repülőtéri parkoló helyett a közeli parkolóházat!

Repülőtéri parkoló

Jobban tart a reptérre való kijutástól, mint magától a repüléstől és attól a ceremóniától, amivel együtt jár, hogy elfoglalhassa a helyét a gépen? A repülőtéri parkoló említésére kellemetlen élmények jutnak az eszébe? Akkor válasszon egy sokkal egyszerűbb és kényelmes megoldást, amivel elfelejtheti az idegeskedést, a stresszt, hogy vajon kap majd helyet vagy sem és még vagyonokat sem kell fizetnie érte!

A repülőtéri parkolótól nem messze, Vecsésen található egy parkolóház, ami direkt a reptérre érkezőknek készült. Itt fedett vagy szabadtéri helyet választhat az autójának, amit kamerákkal fognak őrizni az Ön hazatértéig. A megfelelő terminálhoz való eljutását kisbusszal oldják meg, amivel visszafelé is el fogják hozni egészen a kocsijáig.

A szolgáltatásaikat bármilyen időtartamra igénybe veheti, fizetni pedig csak akkor kell, amikor visszatér a járműért. Amennyiben előre bejelentkezik, akkor nem kell a repülőtéri parkoló forgatagában időznie, mert a F.A.P parkolóházban egészen biztosan biztosítva lesz a helye, így nem szükséges órákkal hamarabb elindulnia.