Végleges szőrtelenítés látványos eredményekkel

Végleges szőrtelenítés forrás: babaindex.hu
Végleges szőrtelenítés
forrás: babaindex.hu

Gondolt már arra, hogy a kozmetika terén elért eredményeket a szépség szolgálatába állítva tesz vonzóbb külseje érdekében? Napjainkban már nem számít újdonságnak a lézeres, vagy az IPL villanófényes szőrtelenítés, melyek akár a szőrszálak 80-90 %-át is képesek eltávolítani. Általában a hagyományos módszerek, mint a borotválás, a szőrtelenítő krémek, az epilálás, vagy a gyantázás mellett döntenek a hölgyek, de kétségtelen, hogy ezek csak időszakos eredményeket képesek produkálni.

Míg a borotvára már másnap szükség lehet, addig az epilátor néhány hétre megoldja a problémát. De mi a helyzet akkor, ha ennél tartósabb megoldást szeretne találni? Szakrendelők, klinikák és szalonok sokasága kínálja a végleges szőrtelenítés lehetőségét, mely során néhány kezeléssel megszabadulhat a felesleges szőrszálaktól, helyezkedjenek el azok akár az állon, a köldöknél, vagy éppen a lábakon, az intim területeken.
A szőrösödés egyéntől függően alakul, s ennek megfelelően más és más számú kezelésre lesz szükség, ha a tartós szőrtelenítés mellett dönt. Mivel a szőrszálak növekedési fázisaihoz érdemes igazítani a beavatkozásokat, így eltarthat néhány hónapig, mire a maximális végeredmény elérhető.

A tapasztalatok azt mutatják, hogy a sötétebb szőrszálak jobban reagálnak a kezelésekre, aminek hatására néhány nap múlva kihullanak az érintettek. A száz százalékos eredmény biztosan nem érhető el, de közel tökéletes szőrmentességgel zárulhat a beavatkozás, mely mellett hatékonysága miatt egyre többen teszik le voksukat.