ballonkabát

A ballonkabát az elegancia szimbóluma

ballonkabát
Ballonkabát

A meleg tavaszi napokra nincs is jobb választás, mint egy könnyű trench. A ballonkabát története csaknem két évszázadra nyúlik vissza, de továbbra is a divatvilág egyik legrelevánsabb irányzata marad, ami a klasszikus stílus megtestesítőjévé és az elegancia szimbólumává vált.

Kigombolva vagy övvel megkötve, térdig érő vagy közvetlenül a térd alatti változatban, hátul felvágva – ez a köpeny rengeteg típusban képviselteti magát. Könnyen kombinálható egy kosztümmel, ruhával, farmerrel, szoknyával, nadrággal, valamint elegáns és sportos cipővel is. A részletei, nevezetesen a zsebek, a kétsoros gombolás, a vállpántok, mandzsetta és lehajtható gallér soha nem teszik a ballonkabátot univerzális ruhadarabbá, ami mindenkinek megfelelő.

Legyen szó bármennyire klasszikus öltözékről, a trench nem illik mindenkinek, csak a magas és karcsú hölgyeknek. A szebbik nem alacsony képviselőinek ez túl hosszú lesz. Ne feledje, hogy a ballonkabátok különbözőek és egyedileg kell kiválasztani. Lazának kell lenniük és nem korlátozhatják a mozgást.