bolero

A bolero kifejezetten trendi

Egy különleges darab, ami az idők során változatlanul megőrizte a népszerűségét és az eleganciáját. A bolero egy rövid, gyakran derékig érő ruha, ami minden viseletet képes feldobni. Az elülső része jellemzően nyitott.

A legtöbb esetben nem rendelkezik zárómechanizmussal, például cipzárral vagy gombokkal, bár akadnak kivételek. Stílus és anyag szerint hatalmas kínálatban érhető el az online üzletekben, így biztosan Ön is ráakad arra a variációra, amelyik megfelel az elvárásainak. A bolero anyag szerint készülhet pamutból, selyemből, bőrből vagy lenből.

Az egyszerű, letisztult darabok tökéletesen illeszkednek a mindennapi viseletekhez, míg a díszesebb, élénk színű kiegészítők a különleges alkalmakra vagy a divatos eseményekre bizonyulnak ideálisnak. Rendkívül praktikusak, hiszen a viselésük alkalmával nem rejtik el teljesen az alattuk lévő ruhát.

A bolero egyik legnagyobb előnye kétséget kizáróan az, hogy bármilyen öltözettel párosítható. Nem számít, hogy estélyit, casual nadrágot vagy toppot visel, hiszen mindenhez tökéletesen passzol.