A Caterpillar telefonok bárhol helytállnak

Caterpillar telefon

Bizonyos munkaterületeken a telefonok extra veszélyeknek vannak kitéve, mint a nedvesség, a por és különféle fizikai behatások, de mégsem lehet nélkülözni ezen érzékeny készülékek használatát. Egy építkezésen vagy olyan üzemben is el kell tudni érni az embereket, ahol magas a páratartalom, ezért nem a mobilok kiiktatása jelenti a megoldást, hanem például a Caterpillar telefon használata.

Ez ugyanis egy strapabíró telefon, ami ellenáll a víznek, a finom pornak és az ütéseknek, eséseknek, tehát éppen tökéletes a fent említett extrém körülmények közötti alkalmazásra. Ugyanakkor nemcsak a munkahelyeken szokott előfordulni a Caterpillar telefon, hiszen egyre többen választják ezt a hétköznapokon is.

A plusz védelem azoknak is jól jön, akiknek nincs szerencséjük az elektromos kütyükhöz és már több példányt is tönkretettek az évek során. Számukra a Caterpillar telefon egyfajta befektetést jelent, mert ezzel meg tudják előzni, hogy pár havonta új készüléket kelljen vásárolniuk, mert az előző összetörik vagy éppen beleesik a vízbe.