Kapton szalag a szervizelési munkákhoz

Kapton szalag

A mobiltelefonok és egyéb telekommunikációs eszközök javításához, szervizeléséhez gyakran van szükség olyan kellékekre, amelyek nem mindenhol találhatóak meg. A kapton szalag sincs feltétlenül jelen minden vegyesbolt polcán, így érdemes olyan helyet felkeresni, ami direkt mobiltelefon tartozékokra specializálódott.

A javításban és szervizelésben jártasak valószínűleg tudják, hogy tulajdonképpen mi is ez. A hőálló kapton szalag ideális a NYÁK-on lévő kapcsolások, alkatrészek védelmére a kézi, meleg levegős és hullámforrasztás, vagy más magas hőmérsékletű folyamatok közben. A hőálló kapton szalag továbbá tökéletes a magas hőmérsékletnek kitett elektronikai alkatrészek maszkolásához, alkatrészek rögzítésére forrasztás közben.

A kapton szalag többféle méretben is megtalálható, az www.extremepoint.hu webshopban 1 cm széles kivitelezésben. Itt bármikor megrendelheti ezt a terméket, de érdemes a többi árucikk között és körülnézni, hiszen nagy választékban kaphatók mobilok, tokok, alkatrészek, töltők is.