Miért előnyösek a meditációs gyakorlatok?

Meditációs gyakorlatok

A világunk vészesen felgyorsult az utóbbi időben. Mostanra már annyi elintéznivalónk van, hogy egyszerűen képtelenek vagyunk kikapcsolódni, pedig hatalmas szükségünk lenne rá. A meditációs gyakorlatok arra szolgálnak, hogy a figyelmünk egy rövid időre befelé irányuljon. Végre kikapcsolhatjuk a gondolatainkat, az elménk pedig megpihenhet egy rövid időre. Kiszakadhatunk a hétköznapokból, illetve nem kell a teendőink miatt idegeskednünk.

A meditációs gyakorlatok segítségével feltöltődhetünk energiával és lelkileg stabilabbá válhatunk, így pedig képesek leszünk meglátni, hogy számunkra mi a helyes út. Végre tudni fogjuk, hogy merre érdemes elindulnunk. A meditációs gyakorlatok elvégzését követően, a gondolataink nem fognak annyira csapongani, hanem tisztábban tudunk majd gondolkodni. Éppen ezért érdemes megtanulnunk ezt a technikát.

Sokat segíthet nekünk Lengyel Kriszta, aki a jóga meditáció eszközével támogatja az őt felkereső embereket. Persze van, aki nem szellemi, hanem inkább fizikai úton akar tenni a közérzetéért. A Nordic Walking tanfolyam egyre népszerűbbé válik, ezért érdemes róla információt gyűjtenünk. Az oktató gondoskodik arról, hogy megtanuljuk az alaptechnikákat. Erre már tudunk építkezni, ha a fejlődésről van szó. A Nordic Walking tanfolyam Szentendre közelében kerül megrendezésre, hiszen az itteni táj különösen alkalmas a gyakorlatok elvégzésére. Lengyel Kriszta mindig biztosít botokat a jelentkezőknek. Másféle felszerelés pedig nem kell ehhez a sportághoz.

A Nordic Walking tanfolyam hamarosan indul, ezért tanácsos rá minél hamarabb jelentkezni. Mivel nagy az érdeklődés, ezért mindenkinek időben le kell foglalnia a helyét, ha nem akar lemaradni róla. A tanulóknak alkalmuk nyílik a közös túrákon való részvételre is. A következő ilyen alkalomra március elején fog sor kerülni. A csapat a Pilis-tetőt fogja felfedezni egy félnapos túra keretén belül. A Nordin Walking tanfolyamon tanultak nagy segítséget nyújtanak majd a mászás közben. A jelentkezés a Meeting Myself weboldalán lehetséges.