felfújható sup

A felfújható SUP deszka praktikus

felfújható sup
Felfújható SUP

A korszerű mérnöki megoldásoknak köszönhetően, az emberek sokféle fejlesztést vehetnek használatba nap mint nap. Az aktív kikapcsolódást kedvelők örömére, a szivattyuwebaruhaz.hu honlapján már kapható a felfújható SUP, ami nem más, mint egy szörfdeszkára hasonlító platform. Ennek a tárgynak a belső része üreges, amit könnyedén fel lehet fújni kompresszoros vagy kézi pumpával.

A Bestway által fejlesztett termék kiválóan megállja a helyét bármilyen vízfelületen, így akár túrázni szeretne, illetve hosszabb edzéseket lebonyolítani, ezekre mind tökéletes a felfújható SUP. A stabil és kellően széles felületnek köszönhetően, ez a nagyszerű deszka nagyon jól irányítható és azt is bátran kijelenthetjük, hogy ez egy multifunkcionális eszköz. Ha valaki vitorlázni szeretne, akkor azt is lehet vele, mivel árbóc foglalattal van ellátva.

Az említett online platformról megrendelhető felfújható SUP nem tartalmazza a vitorlát és az árbócot, ezeket külön kell megvásárolni. Összecsukva ez a termék kis helyet foglal, így a szállítása felettébb praktikus.