üvegfólia

Üvegfólia a karcmentes kijelzőkért

üvegfólia
Minőségi üvegfólia

Nem vitás, hogy a karcmentes képernyő jelentősen megnövelheti a mobil értékét, például eladáskor. Persze a kisebb vagy akár nagyobb sérüléseket elég nehéz elkerülni, ha nincs üvegfólia a készülék képernyőjén. A kijelző sajnos meglehetősen könnyen megsérül még a drágább telefonok esetében is. A repedések, karcolások nemcsak esztétikai szempontból hátrányosak, hiszen akár még a mobil megfelelő működésében is gátat szabhatnak.

Ha pedig valaki el szeretné adni a készülékét, sokkal jobb árat kaphat érte, ha az mentes a sérülésektől. Az üvegfólia roppant praktikus dolog, hiszen a telefon ugyanolyan könnyen kezelhető vele, nem zavaró, teljesen átlátszó és már széles körben elérhető.

Másik előnye, hogy olcsó, ezért nem jelent olyan költséget, ami megérné, hogy megsérüljön a készülék azon a részén, ami a legfontosabb. Ma már egyre jobb termékek kaphatóak üvegfólia kategóriában, mint mondjuk a 9H keménységű edzett üvegből készült változatok a legújabb okostelefonokhoz tervezve. Tökéletesen illeszkednek a képernyőhöz, így nincsenek légbuborékok.

A tablet tartó ágyba rendkívül kényelmessé teszi a készülék használatát pihenés közben is

Sokaknak a relaxálás nem mást jelent, mint egy jó film megnézését az ágyból. Ha pedig a film vagy műsor nem a tévében megy, hanem a táblagépen nézhető, olyankor a tablet tartó ágyba több mint hasznos eszköz lesz. Nagyon sokan szeretnek elalvás előtt még kicsit böngészni, videókat nézni a különféle telekommunikációs eszközökön.

A készüléket kézben tartani egy idő után meglehetősen fárasztó, azonban a tablet tartó ágyba átveszi ezt a terhet. Mindkét kezünket szabadon hagyja, fekvő helyzetben is a legnagyobb kényelemben nézhetjük az eszközeinket. Nagyon praktikus és még a készüléknek is biztonságot nyújt, hiszen így nem csúszik ki a kezünkből, vagy esik le a takaróról, párnáról.

Az arumania.hu webshopban a tablet tartó ágyba is megrendelhető nagyon előnyös árban. Ha Ön is szeretné a fekhelye puhaságából, tökéletes komfortban használni a táblagépét, akkor feltétlenül rendeljen egy ilyen tartót!