férfi bőr pénztárca

A férfi bőr pénztárca a vadászokat is lenyűgözi

férfi bőr pénztárca
Férfi bőr pénztárca

Az erősebbik nem képviselői ösztönösen vonzódnak a maszkulin jegyeket kihangsúlyozó kiegészítőkért. A Giorgio Carelli férfi bőr pénztárca markáns jegyeivel, robosztus kialakításával még a macsókat is lenyűgözi, ami egyáltalán nem meglepő, tekintve a szóban forgó elem nagy népszerűségét a vadásztársadalomban.

A valódi marhabőrből készült pénztárcára elég csak egy pillantást vetni, illetve beszívni annak sajátos, füstös illatát, hogy a vad, zord erdőben érezzük magunkat, kezünkben fegyverrel, az elejteni kívánt vad nyomában járva. Ez a kétségtelenül férfias kiegészítő a használat során csak még inkább patinásabbá lesz, hiszen annak natúr anyaga az idő múlásával sötétebbé, erőteljesebbé válik.

A férfi bőr pénztárca esztétikai jegyei mellett, természetesen érdemes néhány szót ejteni annak praktikus beltéri kialakításáról is. A fekvő elrendezésű kiegészítő közepesen nagy méretének köszönhetően, komfortos helyet biztosít a pénzünknek, illetve a bankkártyáknak, a patentos nyelvének hála pedig roppant felhasználóbarát.