frottir anyag

A frottír anyag vízfelszívó jellegzetessége

Sokan szeretnék megvalósítani a saját ruhamárkájukat. Ennek elérése érdekében, olyan frottir anyag beszerzőt kell ismerjen, aki egyszerre megbízható és nagyon jó minőséget képvisel. Az első szempont azért fontos, hogy mindig időben érkezzen meg a rendelt mennyiség, amivel el tudja végezni a munkálatokat. A második pedig azért lényeges, hogy a vásárlói elégedettek legyenek az áruval, valamint hosszútávon alkalmazhassák a ruhákat. A frottir anyag szerencsére nagyon sok területen megállja a helyét.

Készíthet belőle babaruhát, felsőruházatot, fehérneműt, de akár matracvédőnek is kiváló. Rengetegen készítenek belőle törölközőt vagy köntöst, mert nagyon jól felszívja a vizet, ezáltal gyorsan megszárítja az ember bőrét. Valamint tartós méterárunak számít, rengetegszer lehet kimosni és még akkor is remekül mutat. Tehát, a frottir anyagból készített viseletet hosszú éveken keresztül használhatja. Ha teljes mértékben egyedi ötletet szeretne megvalósítani, akkor talán a textil nyomtatás igénybevétele javasolt.

Röpke időbe telik a szublimációs nyomtatás textilre

Igen hamar hozzájuthat ahhoz az anyaghoz, amit megálmodott. Egészen pontosan a szublimációs nyomtatás textilre a nagykereskedés egyik szolgáltatása, amit bárki igénybe vehet. Meseszépen fognak ragyogni a színek, ugyanis a textilszálakban rögzül a festék, aminek következtében a mosás során nem távozik a szín. Nem fog lepattogni és csak a textillel együtt fog kopni a minta. A szublimációs nyomtatás textilre remek lehetőség, hogy megvalósítsa a megálmodott mintákat.

Gondoljon csak bele, hogy milyen csodálatos viseleteket hozhat létre! Nem számít, hogy képről, mintáról vagy rajzról van szó. Azzal mindenképpen tisztában kell lennie, hogy a minimális rendelhető mennyiség 50 méter, amin belül az anyag szélessége 140-160 cm. Ezáltal a későbbi munkái során felhasználhatja ezt az anyagot. A szublimációs nyomtatás textilre pamut hatást fog kelteni. Még az sem számít, hogy hány színből áll az adott minta, csupán a jó felbontású kép szükséges.