csempe körkivágó

Csempe körkivágó a gyors feladatvégzés érdekében

csempe körkivágó
Csempe körkivágó

Legyen az egy terasz, konyha vagy éppen fürdő, amit burkolni szeretnénk kiváló, természetes anyagokból készült lapokkal, a különféle szerelvények helyének kifaragása olykor ütközhet némi akadályba. Természetesen ezen problémák egyszerűen elháríthatóak, ha a csempe körkivágó kéznél van.

A magas minőségű, szintetikus, ipari gyémántszemcséket tartalmazó terméktípusok azért születtek meg, hogy megkönnyítsék a munkafolyamatokat. A greslap, kőporcelán, kemény kerámia, gránit, márvány, valamint más természetes kövek, továbbá a beton és a tégla megkövetelik, hogy olyan csempe körkivágó legyen bevetve, ami nem torpan meg a kötöttebb anyagok esetén.

A TLS COBRA gyémántszemcsés lyukfúró egyértelműen idesorolható, hiszen olyan komplex felépítéssel rendelkezik, ami garantálja a hatékonyságot. Ez a csempe körkivágó lecsökkenti az anyagveszteséget és minimalizálja a törések, repedések esélyét. Száraz és vizes körülmények között egyaránt bevethető. Stabil teljesítményt nyújt, amire mindig lehet támaszkodni.