A Lechuza kaspó vigyáz a növényeinkre, amíg mi távol vagyunk

A Lechuza kaspó segít a virágápolásban
A Lechuza kaspó segít a virágápolásban

Aki a virágokat szereti, az rossz ember nem lehet, tartja ezt egy régi mondás. Előfordul azonban, hogy nincsen rá elég időnk, hogy megfelelően gondoskodjunk növényeinkről. Ilyenkor érdemes lehet a Lechuza kaspó választékos kínálatából beszereznünk néhányat.

Ez az eszköz kifejezetten arra a célra lett kifejlesztve, hogy ne kelljen mindennap folyamosan locsolnunk a virágokat, hanem elég legyen csak hetente vagy éppen havonta egyszer. Az ügyes kialakításnak hála a növények saját magukat tudják ellátni annyi nedvességgel, amennyire éppen szükségük van. A Lechuza kaspó alsó része úgy lett megtervezve, hogy folyamatosan adagolja a nedvességet, és egy alkalmas mérőeszköz, amely egy hőmérőre hasonlít, mutatja számunkra, hogy mikor szükséges az utántöltés.

Attól függően, hogy milyen növény van ültetve a tárolóba, elégséges lehet akár csak havonta feltölteni azt. Hogyha tudjuk, hogy több időre el kell utazzunk, és nem tudjuk locsolni virágainkat, érdemes a Lechuza kaspó termékeire bízni azokat, mert így nem kell tartanunk attól, hogy mire visszaérünk, minden kiszárad.