modern kandalló

A modern kandalló a lakás ékessége lehet

Ennek a termékcsaládnak minden változata beolvad a környezetbe. A modern kandalló minimál stílusú és egyszerű, letisztult formavilágú kialakításban kapható. A berendezés nemcsak a meleget biztosítja, hanem a kellemes hangulatot is garantálja, sőt, az esztétikája fellendítheti az otthona szépségét. Az üzletekben, amelyekben megvásárolható, lehetősége van igényelni a beépítését is. Ehhez mindenekelőtt egy helyszíni felmérésre lesz szükség. A pozitívumok közé tartozik, hogy szinte bármilyen környezetben biztonságosan használható. A modern kandalló ismertetőjegye a letisztult forma, valamint a geometrikus vonaltervezés.

Az építésnél igyekeznek minél kevesebb eltérő anyagot alkalmazni. Ebbe a termékcsaládba sorolható a közkedveltnek nevezhető hi-tech variáció, ami leginkább nemesacél, krómozott külső felületek, hőálló üveg összeállításából készül. A modern kandalló kialakításánál a tervezők arra törekednek, hogy ne maga a termék, hanem a benne lángoló tűz kerüljön előtérbe. Nem bonyolítják túl a tervezést, ezért egyszerű minőségi és gyönyörű változatokkal találkozhat a termékpalettán.

A tűztér helyes kiválasztása

A kandallóbetét egy belső építészeti objektum. Más néven tűztér, amit körbe kell építeni. Légjáratokat alakíthatnak ki hozzá, ezáltal lehetősége nyílik az egész otthonát fűteni. A kínálatban többféle változattal lehet találkozni. Kapható panoráma, sarok- és íves változat is, ami a külső jellemzőket illeti. A belső tulajdonságok alapján is meg vannak különböztetve. Beszerezhető például vízteres vagy energiatakarékos verzió. A megvásárlásánál tehát érdemes mindkét tulajdonságot figyelembe venni.

A biztonság érdekében célszerű olyan tűztér mellett dönteni, amin van lehetőség külső levegő bevezetésére. Ez azért fontos, mert a berendezésnek mindenképp szüksége van levegőpótlásra és ha ezt nem kívülről kapja meg, akkor a lakás levegőjét fogja használni, így vákuum keletkezhet, ez pedig ahhoz vezet, hogy a kellék befüstöl, aztán elalszik benne a tűz. Forduljon szakemberhez a beépítéskor annak érdekében, hogy minden szakszerűen történjen! A tűztér beépítésére kellő figyelmet kell fordítani!