GAL C komplex

GAL C komplex növényi kivonatokkal

GAL C komplex
GAL C komplex

Nem minden egészségügyi problémával szükséges mindjárt orvoshoz fordulni, mert vannak olyan remek természetes készítmények is, amelyek sokat tudnak segíteni. Például a GAL C komplex nagy dózisú C-vitamin és annak felszívódását, illetve újrahasznosulását segítő növényi kivonatokat tartalmaz.

Javítja a szervezet védekező képességét, köszönhetően a benne lévő vörös szőlőhéj és szőlőmag kivonatoknak, ezek erős antioxidánsok, amelyek előnyösek a szívre, erekre, látásra kifejtett hatásuk miatt. A GAL C komplex összetevői között szereplő C-vitamin rövidíti a meghűléses betegségek időtartamát, gyulladáscsökkentő, jótékonyan hat a szív- és érrendszerre, visszérre, aranyérre, növeli a csontsűrűséget.

A vörös szőlőnek a magjából és héjából nyert kivonat fokozza a véráramlást, ezáltal remek hatást fejt ki az erekre, a keringési problémákra is jó. Ha étkezés előtt vesszük be a GAL C komplex kapszulát, akkor csökkenti az ételek glikémiás indexét. A készítmény igazán korrekt áron rendelhető meg a cbdrendeles.com webáruházból.