női köntös

A női köntös kínálat sokszínű

Nemcsak színben, hanem mintázatban és kialakításban is óriási felhozatal érhető el. A női köntös közvetlenül érintkezik a testtel, ezért nagyon fontos, hogy olyan anyagból készüljön, ami bőrbarát, vagyis nem okoz allergiát.

Kétféle kategóriába sorolható, ami a nyári és a téli időszakra tartogat szebbnél szebb darabokat. A meleg hónapokra vékony textilből állítják elő. Általában rövidebbek és nem tartalmaznak kapucnit. A pozitívumaik közé sorolható, hogy nagyon mutatósak és kényelmesek. A vastagabb darabok télen jutnak fontos szerephez. A női köntös ezen változatai kiváló nedvszívó tulajdonsággal rendelkeznek. Térd alatti és feletti hosszúságban egyaránt beszerezhetőek. A minőségi alapanyagokból készült kiegészítők sok éven keresztül megtartják eredeti színüket és formájukat.

Mosás közben sem mennek össze és nem nyúlnak ki. A női köntös belső részén található címkén fel van tüntetve az összetétel, a tisztítási lehetőség és a méret. A vásárlás alkalmával érdemes ezeket a paramétereket szem előtt tartani.