azonnal terhelhető implantátum

Az azonnal terhelhető implantátum megfelel az elvárásoknak

Ha szeretne újra teljes életet élni és önfeledten mosolyogni, akkor érdemes ezt a remek lehetőséget kihasználni. A fogászat hatalmas technológiai és szemléleti fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedekben, így megjelent az azonnal terhelhető implantátum.

Az előnyei közé tartozik, hogy már közvetlenül a húzás után behelyezhető. Ezzel az eljárással egy héten belül elérheti a várva-várt eredményt, funkció és esztétikai téren egyaránt. A beültetés az esetek 98 %-ban nagy feltárások nélkül, fájdalommentesen kivitelezhető. Az azonnal terhelhető implantátum behelyezése előtt vizsgálatokra, kezelési terv készítésére és panoráma röntgenfelvételre van szükség. Ennek a módszernek a lényege, hogy a sebész nem vágással, hanem az íny átfúrásával hozza létre az üreget a csontban, amibe a műgyökér kerül.

Az esetek többségében nincs szükség utólagos otthoni fádalomcsillapításra. Az azonnal terhelhető implantátum ugyanolyan erősen rögzül, mint a természetes fogak. A kezelés rövid idő alatt lezajlik, így a munkahelyéről nem fog hiányozni.