hajmosó szappan

Hajmosó szappan a bársonyos tincsekért

hajmosó szappan
Hajmosó szappan

A műanyag flakonos kozmetikumok nemcsak a környezetre ártalmasak, de bőrünknek sem a legjobb választás a használatuk. A természetes összetevőkben gazdag hajmosó szappan sokkal kedvezőbb a fejbőrnek és a hajszálaknak, mint kemikáliákkal teli társaik. Sokak által választott termékek a dióolajos hajmosó szappanok, mert erőssé és bársonyossá teszik a hajat.

A dióolajnak magas az E-vitamin tartalma, ami regeneráló hatással van a bőrsejtekre. Megfelelő a kiszáradt és zsíros fejbőr orvoslására egyaránt, optimalizálja a faggyútermelést. Használata végtelenül egyszerű, szinte megegyezik egy hagyományos samponéval. A benedvesített hajat bedörzsöljük vele habosodásig, majd tiszta vízzel leöblítjük.

A végeredmény üde fejbőr és fényes hajkorona. A hajmosó szappan gyakori összetevője a szőlőmag olaj is, aminek köszönhetően a haj lágy tapintású lesz. Ápoljuk tincseinket vegyszermentesen, mert meg fogja hálálni! Mivel a termék nem műanyag csomagolással rendelkezik, a környezetre ártalmas szemét mennyiségét is csökkentjük, ha mellette voksolunk.