piros télikabát

A piros télikabát komfortos és csinos viselet

A Mayoral termékpalettán bőven szerepelnek a hideg évszaknak megfelelő öltözékek. Közös jellemzőjük, hogy strapabíró, de könnyű anyagból készültek, meleget és kényelmet biztosítanak a gyermekeknek, ugyanakkor színesek, mutatósak.

A modellek között látható kék és piros télikabát, fényes hatású kapucnis dzseki, a rózsaszín és a pink árnyalataiban tündöklő változatok, valamint a tavaszi hűvös, szeles időkre különböző pillekönnyű variációk. A divatos, fényes modellek most különösen népszerűek a gyermekek körében. A levehető kapucni praktikus megoldásnak bizonyul, mivel így az enyhébb vagy hidegebb időjáráshoz igazítható az öltözet. Az egészen hosszú, legombolható szőrmével ellátott kabátok szintén az aktuális trendeknek megfelelően vannak kialakítva.

A Mayoral termékek minősége időtálló, a jó anyagnak és a gondos kivitelezésnek köszönhetően, több szezonra alkalmas darabok. A trendi pasztellszínekben pompázó modellek igazán üdítő látványt nyújtanak, míg egy piros télikabát ünnepeket idéző, vidám színfolt.